ErfGoed groeit

ErfGoed groeit en daar hebben we mensen voor nodig. Mensen die het als een uitdaging zien om de projecten van ErfGoed gestalte te geven. Projecten in Nederland, maar ook in het buitenland. Samen met één of meerdere mensen van het ErfGoed team realiseer jij wat onze verkopers aan onze klanten verkocht hebben: De ErfGoedVloer!

Ben jij een handige aanpakker met technisch inzicht?

Spreekt dit jou aan, ben jij die handige aanpakker met technisch inzicht?
Bij ErfGoed zeggen opleiding en ervaring niet alles. Waar het vooral om gaat is dat je een handige aanpakker bent, die gevoel heeft voor techniek. Het vak van de teeltvloeren leer je bij ons in de praktijk.

Starters / aantal jaren werkervaring

Heb je een technische opleiding of een groen-opleiding gevolgd? Dan zal je het zeker naar je zin hebben bij ErfGoed! Wil je werken en leren combineren (BBL), dan biedt ErfGoed daarvoor de mogelijkheden.

Switch naar ErfGoed op latere leeftijd

Heb je al een (groot) deel van je loopbaan achter de rug, maar wil je switchen naar een andere branche of werkgever? Grote kans dat je bij ErfGoed je nieuwe baan vindt. Bij veel bedrijven kom je niet aan de slag als je in deze categorie valt. Bij ErfGoed juist wel!

 

Het ErfGoed team

Graag stellen wij enkele collega’s, leden van het ErfGoed team aan je voor, die antwoord geven op de vraag, wat is nou het mooie aan het werken bij Erfgoed:

Gerben: ”Bij ErfGoed kom je overal. Je begint bij nul en werkt tot het project helemaal af is.”
Lees meer

Edo: “De afwisseling van het werk, de grote mate van zelfstandigheid en het werken in het buitenland.”
Lees meer

Harm: “Er is geen dag hetzelfde. Je bent altijd met andere dingen bezig.”
Lees meer

Piet: “De afwisseling om steeds met andere klanten te werken en de afwisseling van het project zelf. Ook zie ik het iedere dag weer als een uitdaging om een project tot een goed einde te brengen.”

Lees meer