Wie zijn wij

ErfGoed legt teeltvloeren buiten, maar relatief veel in kassen. Ook de watertechniek die hierbij hoort wordt door ErfGoed geïnstalleerd.

Wie zijn wij

Met deze activiteiten spelen we in op de vraag van onze klanten. Zij willen een sterk en uniform gewas én flink besparen op energie, water en meststoffen? De ErfGoedVloer is de duurzame teeltvloer met het hoogste rendement.

ErfGoed is opgericht in 1958 en inmiddels actief in meer dan 20 landen.

Ons bedrijf kent drie afdelingen, namelijk: uitvoering, marketing & sales en administratie & financiën.

ErfGoed is gevestigd in Moerkapelle. En er werken bijna 40 mensen in vaste dienst. Daarnaast werken we veel met ZZP’ers en inhuurkrachten.

Neem contact op

ErfGoed is meer dan alleen een bedrijf wat een mooi product levert. Wij willen een bijdrage leveren aan een goed “rentmeesterschap” wat van ons verwacht wordt. Daarmee geven we inhoud aan onze christelijke waarden en normen.
Wil jij ook bij ons bedrijf, met een christelijke identiteit werken dan nodig ik je van harte uit om contact met ons op te nemen!

Het ErfGoed team

Graag stellen we enkele collega’s van ErfGoed aan je voor. Zij geven antwoord op de vraag wat het werken bij ErfGoed zou leuk maakt:

Gerben: ”Bij ErfGoed kom je overal. Je begint bij nul en werkt tot het project helemaal af is.”
Lees meer

Edo: “De afwisseling van het werk, de grote mate van zelfstandigheid en het werken in het buitenland.”
Lees meer

Harm: “Er is geen dag hetzelfde. Je bent altijd met andere dingen bezig.”
Lees meer

Piet: “De afwisseling om steeds met andere klanten te werken en de afwisseling van het project zelf. Ook zie ik het iedere dag weer als een uitdaging om een project tot een goed einde te brengen.”

Lees meer