Wat doen wij

ErfGoed legt teeltvloeren buiten, maar relatief veel in kassen. Ook de watertechniek die hierbij hoort wordt door ErfGoed geïnstalleerd.

Dit doen wij

Het gehele proces van het klaar leggen van de grond tot het in gebruik nemen van de ErfGoedVloer verzorgd het team van ErfGoed.

Werkzaamheden die daarbij horen zijn onder andere het egaliseren van de grond, het aanbrengen van folie en gesteente. Natuurlijk leggen wij ook het water aan- en afvoer aan.

Inmiddels hebben we een groot aantal speciale materialen beschikbaar. Ook hebben we een aantal speciale, door ons zelf ontwikkelde, machines tot onze beschikking. ErfGoed maakt het verschil met mensen, materialen en middelen!

Dit doet ErfGoed

Een klant wil een mooi gezond en uniform gewas. De basis om dit te realiseren is dat de planten op de juiste manier en op het juiste moment water krijgen. Ook speelt een goed microklimaat een belangrijke rol. De ErfGoedVloer kan daarvoor zorgen.

Inmiddels zijn we in meer dan 20 landen actief en leggen jaarlijks bij een groot aantal klanten de ErfGoedVloer aan. Om je een beeld te geven van wie onze klanten zijn verwijzen we je naar de website.