Wat bieden wij

Bij ErfGoed draait het om de mensen. Wij doen er alles aan om onze medewerkers te ontwikkelen en te motiveren. Zodat ze iedere dag met plezier naar hun werk gaan.

Bij ErfGoed draait het om de mensen.

Wij doen er alles aan om onze medewerkers te ontwikkelen en te motiveren. Zodat ze iedere dag met plezier naar hun werk gaan. Daarbij bieden wij een aantal faciliteiten, die het werken bij ErfGoed uniek maken. Te noemen zijn:

a)       een unieke bedrijfscultuur
b)       aandacht voor het thuisfront
c)       doorgroeien
d)       werken in het buitenland
e)       een unieke regeling bij ziekte
f)        extra vergoeding bij buitenlands werk
g)       auto van de zaak

Verderop op deze site staan deze voordelen verder uitgewerkt.

Ervaring van een collega

We willen u deelgenoot maken van de ervaring van een collega. Hij had een aantal jaren bij ErfGoed gewerkt, maar dacht “dat het gras bij de buren groener was”. Wat doe je dan, juist je gaat elders aan de slag. Dan ervaar je pas wat je mist als het gaat om de voordelen van werken bij ErfGoed.
Binnen een half jaar hadden wij onze collega weer terug, en hij zei ”hier wil ik blijven werken tot mijn pensionering”.

 

Werken in het buitenland

Je krijgt de kans om wat van de wereld te zien. Stap in het vliegtuig en maak kennis met andere werelddelen. Je werkt op projecten in andere culturen, talen, klimaten, talen en tijdzones. Zo kun je avontuur en werk verbinden.

Openstaande vacatures

Bij ErfGoed draait het om de mensen. Wij doen er alles aan om onze medewerkers te ontwikkelen en te motiveren. Hier onze top 5, wat werken bij ErfGoed uniek maakt.

Unieke bedrijfscultuur
Aandacht voor het thuisfront
Doorgroei mogelijkheden
Werken in het buitenland
Extra vergoedingen