Projectleiders

40 uur

 

Werken bij ErfGoed betekent werken bij dé marktleider op het gebied van teeltvloeren. Door voortdurende groei zijn er regelmatig nieuwe vacatures op mbo-, hbo- of wo-niveau, zowel in het binnen- als in het buitenland en zowel voor starters als ervaren kandidaten

Vacature Projectleider

Als projectleider geef je leiding aan de uitvoering van onze projecten. Je zorgt er voor dat jouw projecten worden gerealiseerd volgens de randvoorwaarden die van toepassing zijn. Je geeft leiding aan de projectmedewerkers en tegelijk steek je ook zelf de handen uit de mouwen. Ervaring met grondbewerkingsmachines en trekkerwerk gaat je in deze functie zeker voordeel opleveren.

We gaan er vanuit dat je beschikt over leidinggevende capaciteiten en dat je affiniteit hebt met techniek. Kennis van de Engelse taal is belangrijk, je werkt namelijk regelmatig in het buitenland. Het motiveren van mensen gaat je goed af. Je bent resultaatgericht en je bent pas tevreden wanneer de klant dat ook is.

Wat wij jou bieden?

Bij ErfGoed draait het om de mensen. Wij doen er alles aan om onze medewerkers te ontwikkelen en te motiveren. Zodat ze iedere dag met plezier naar hun werk gaan. Daarbij bieden wij een aantal faciliteiten, die het werken bij ErfGoed uniek maken.

a) Auto van de zaak
Met een auto van de zaak ben je snel op je project, wanneer je in Nederland werkt. Ongeacht waar je in Nederland woont, vertrek je vanuit je eigen woonplaats naar het project. ErfGoed biedt daarbij een aantrekkelijke reistijdenvergoeding.

b) Werken in het buitenland
Je krijgt de kans om wat van de wereld te zien. Stap in het vliegtuig en maak kennis met andere werelddelen. Je werkt op projecten in andere culturen, talen, klimaten, talen en tijdzones. Zo kun je avontuur en werk verbinden.

c) Extra vergoedingen
Werk je in het buitenland, dan ontvang je een aantrekkelijke toeslag op je salaris.

d) Doorgroeien
ErfGoed biedt een eigen scholingsprogramma, dat er op gericht is jou door te laten groeien in het bedrijf. Afgestemd op jouw mogelijkheden en ambities. Bij ErfGoed is er persoonlijk aandacht voor jou als medewerker.

e) Unieke bedrijfscultuur
De mensen bij ErfGoed vormen samen een hecht team. Professioneel en tegelijk persoonlijk, informeel en collegiaal. Samen zijn we verantwoordelijk voor onze projecten. Korte lijnen en een open sfeer, gebaseerd op christelijke waarden en normen.

f) Aandacht voor het ‘thuisfront’
Bij ErfGoed draait het om de mensen. Wij vinden het daarom belangrijk om ook de partners van onze medewerkers betrokken te houden bij ons bedrijf. Jaarlijks organiseren wij voor onze medewerkers en hun partners een aantal gezellige, informele bijeenkomsten, waarmee wij aangeven dat wij de partners van onze medewerkers zien als verlengstuk van ons team. En ook als de partners jarig zijn laat ErfGoed van zich horen.

g) Unieke salarisregeling bij ziekte
Ben je onverhoopt wat langer ziek, dan heeft ErfGoed een unieke regeling die er voor zorgt dat je je gebruikelijke salarisniveau langere tijd kunt handhaven. Een unieke regeling, die ver uitstijgt boven wat in de CAO is geregeld.

Solliciteer direct

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Geboortedatum:

School & opleiding:

Werkervaring:

Motivatie...

CV uploaden (indien beschikbaar)

Ik ga Akkoord met het privacy statement