Installateur Watertechniek

40 uur

Werken bij ErfGoed betekent werken bij dé marktleider op het gebied van teeltvloeren. Door voortdurende groei zijn er regelmatig nieuwe vacatures op mbo-, hbo- of wo-niveau, zowel in het binnen- als in het buitenland en zowel voor starters als ervaren kandidaten.

Installateur Watertechniek

ERFGOED groeit en zoekt een enthousiaste Installateur Watertechniek. Altijd al bezig met installatiewerk, pompen of watertechniek? En daarbij nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is? Kijk eens op onze website. ErfGoed installeert hoogwaardige watertechnische installaties. In alle delen van de wereld. Wil jij je kennis verder ontwikkelen? En je ervaring op een hoger plan brengen? En ook in het buitenland projecten doen? Zie je het als een uitdaging om een perfecte installatie te ontwerpen? En vervolgens ook te installeren? Neem dan contact op met ErfGoed. Ontdek onze wereld!

Wat wij jou bieden?

Bij ErfGoed draait het om de mensen. Wij doen er alles aan om onze medewerkers te ontwikkelen en te motiveren. Zodat ze iedere dag met plezier naar hun werk gaan. Daarbij bieden wij een aantal faciliteiten, die het werken bij ErfGoed uniek maken.

a) Auto van de zaak
Met een auto van de zaak ben je snel op je project, wanneer je in Nederland werkt. Ongeacht waar je in Nederland woont, vertrek je vanuit je eigen woonplaats naar het project. ErfGoed biedt daarbij een aantrekkelijke reistijdenvergoeding.

b) Werken in het buitenland
Je krijgt de kans om wat van de wereld te zien. Stap in het vliegtuig en maak kennis met andere werelddelen. Je werkt op projecten in andere culturen, talen, klimaten, talen en tijdzones. Zo kun je avontuur en werk verbinden.

c) Extra vergoedingen
Werk je in het buitenland, dan ontvang je een aantrekkelijke toeslag op je salaris.

d) Doorgroeien
ErfGoed biedt een eigen scholingsprogramma, dat er op gericht is jou door te laten groeien in het bedrijf. Afgestemd op jouw mogelijkheden en ambities. Bij ErfGoed is er persoonlijk aandacht voor jou als medewerker.

e) Unieke bedrijfscultuur
De mensen bij ErfGoed vormen samen een hecht team. Professioneel en tegelijk persoonlijk, informeel en collegiaal. Samen zijn we verantwoordelijk voor onze projecten. Korte lijnen en een open sfeer, gebaseerd op christelijke waarden en normen.

f) Aandacht voor het ‘thuisfront’
Bij ErfGoed draait het om de mensen. Wij vinden het daarom belangrijk om ook de partners van onze medewerkers betrokken te houden bij ons bedrijf. Jaarlijks organiseren wij voor onze medewerkers en hun partners een aantal gezellige, informele bijeenkomsten, waarmee wij aangeven dat wij de partners van onze medewerkers zien als verlengstuk van ons team. En ook als de partners jarig zijn laat ErfGoed van zich horen.

g) Unieke salarisregeling bij ziekte
Ben je onverhoopt wat langer ziek, dan heeft ErfGoed een unieke regeling die er voor zorgt dat je je gebruikelijke salarisniveau langere tijd kunt handhaven. Een unieke regeling, die ver uitstijgt boven wat in de CAO is geregeld.

Solliciteer direct

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Geboortedatum:

School & opleiding:

Werkervaring:

Motivatie...

CV uploaden (indien beschikbaar)

Ik ga Akkoord met het privacy statement