Installateur ErfGoedVloer

40 uur

ErfGoed groeit door. En daarom zoeken wij nóg meer nieuwe collega’s. Altijd al je vleugels willen uitslaan? Zijn uitdaging en afwisseling belangrijk voor je? Wil je werken in een hecht team? Ben je een handige aanpakker met gevoel voor techniek? Reageer dan op deze vacature.

Ontdek onze wereld

Een uniek product, een gezellig team, klanten over de hele wereld. Werken bij ErfGoed is bijzonder. We zijn een innovatief bedrijf, en zeer praktisch ingesteld. Met een open blik staan we in het leven. En zijn betrokken bij elkaar. Die combinatie heeft ervoor gezorgd dat we marktleider zijn op het gebied van teeltvloeren. Daar zijn we dan ook best trots op!

Wie ben jij?

Heb jij oog voor details en ga jij voor een perfecte afwerking? Dan zien onze klanten joú graag de ErfGoedVloer aanleggen. Samen met je collega’s lever je een prachtige teeltvloer af. In alle delen van de wereld. Ben je op zoek naar een afwisselende functie waarin geen project hetzelfde is? Reageer dan op deze vacature!

Wat wij jou bieden?

ErfGoed draait om mensen. Om jou dus. We doen er alles aan om jou te helpen verder te ontwikkelen en met plezier te werken. Dit zijn onze beloften aan jou:

  • Auto van de zaak

Ongeacht waar je in Nederland woont, vertrek je vanuit je eigen woonplaats naar het project. Met een auto van de zaak kom je op verschillende plekken in Nederland. Het kan zijn dat je soms wat verder weg moet voor een project. We bieden daarom altijd een aantrekkelijke reistijdenvergoeding.

  • Werken in het buitenland

Je krijgt de kans om wat van de wereld te zien. Stap in het vliegtuig en maak kennis met andere werelddelen. Je werkt op projecten in andere culturen, talen, klimaten, talen en tijdzones. Zo kun je avontuur en werk verbinden. Werk je in het buitenland, dan ontvang je een aantrekkelijke toeslag op je salaris.

  • Aandacht voor groei en ontwikkeling

ErfGoed biedt een eigen scholingsprogramma, dat er op gericht is jou door te laten groeien in het bedrijf. Afgestemd op jouw mogelijkheden en ambities. Bij ErfGoed is er persoonlijk aandacht voor jou als medewerker.

  • Unieke bedrijfscultuur

De mensen bij ErfGoed vormen samen een hecht team. Professioneel en tegelijk persoonlijk, informeel en collegiaal. Samen zijn we verantwoordelijk voor onze projecten. Korte lijnen en een open sfeer, gebaseerd op christelijke waarden en normen.

  • Aandacht voor het thuisfront

Bij ErfGoed draait het om mensen. Wij vinden het belangrijk om ook de partners van onze medewerkers betrokken te houden bij ons bedrijf. Ze zijn als een verlengstuk van ons team en horen er gewoon helemaal bij. Jaarlijks organiseren wij dan ook een aantal gezellige, informele uitjes, waar ook de partners bij zijn. En als er iemand jarig is, dan laat ErfGoed altijd even van zich horen.

  • Passende salarisregeling bij ziekte

Ben je onverhoopt wat langer ziek, dan heeft ErfGoed een regeling die er voor zorgt dat je je gebruikelijke salarisniveau langere tijd kunt handhaven. Graag vertellen we er in een persoonlijk gesprek meer over.

Solliciteer direct

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Geboortedatum:

School & opleiding:

Werkervaring:

Motivatie...

CV uploaden (indien beschikbaar)

Ik ga Akkoord met het privacy statement