Calculator

ERFGOED zoekt een ervaren CALCULATOR. In deze functie ben je bezig met de cijfers achter onze projecten. Je vertaalt de wensen van onze klanten naar een totaalbegroting. Je werkt samen met het verkoopteam en de werkvoorbereiders om tot een perfecte kostenanalyse te komen. Heb jij gevoel voor techniek? Kun je je goed inleven in projecten? Ben je graag met cijfers bezig en zie je het als een uitdaging om de juiste kostprijs onder een project te zetten? Reken je graag aan projecten die wereldwijd worden uitgevoerd? Communiceer je makkelijk en effectief met leveranciers? Pak dan je kans en maak kennis met ErfGoed!

Ontdek onze wereld

Een uniek product, een gezellig team, klanten over de hele wereld. Werken bij ErfGoed is bijzonder. We zijn een innovatief bedrijf, en zeer praktisch ingesteld. Met een open blik staan we in het leven. En zijn betrokken bij elkaar. Die combinatie heeft ervoor gezorgd dat we marktleider zijn op het gebied van teeltvloeren. Daar zijn we dan ook best trots op!

Wat wij jou bieden?

ErfGoed draait om mensen. Om jou dus. We doen er alles aan om jou te helpen verder te ontwikkelen en met plezier te werken. Dit zijn onze beloften aan jou:

  • Aandacht voor groei en ontwikkeling

ErfGoed biedt een eigen scholingsprogramma, dat er op gericht is jou door te laten groeien in het bedrijf. Afgestemd op jouw mogelijkheden en ambities. Bij ErfGoed is er persoonlijk aandacht voor jou als medewerker.

  • Unieke bedrijfscultuur

De mensen bij ErfGoed vormen samen een hecht team. Professioneel en tegelijk persoonlijk, informeel en collegiaal. Samen zijn we verantwoordelijk voor onze projecten. Korte lijnen en een open sfeer, gebaseerd op christelijke waarden en normen.

  • Aandacht voor het thuisfront

Bij ErfGoed draait het om mensen. Wij vinden het belangrijk om ook de partners van onze medewerkers betrokken te houden bij ons bedrijf. Ze zijn als een verlengstuk van ons team en horen er gewoon helemaal bij. Jaarlijks organiseren wij dan ook een aantal gezellige, informele uitjes, waar ook de partners bij zijn. En als er iemand jarig is, dan laat ErfGoed altijd even van zich horen.

  • Passende salarisregeling bij ziekte

Ben je onverhoopt wat langer ziek, dan heeft ErfGoed een regeling die er voor zorgt dat je je gebruikelijke salarisniveau langere tijd kunt handhaven. Graag vertellen we er in een persoonlijk gesprek meer over.

Solliciteer direct

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Geboortedatum:

School & opleiding:

Werkervaring:

Motivatie...

CV uploaden (indien beschikbaar)

Ik ga Akkoord met het privacy statement